Daftar Ahli Shaklee

Rahsia Kulit Putih Gebu Tanpa Perlu Bermekap

Tentu ramai di kalangan kita mendambakan kulit yang putih, cerah dan gebu. Apatah lagi boleh keluar rumah tanpa perlu bermekap tebal lagi..Mesti bestkan..Jimat masa dan tenaga dan secara tidak langsung dapat meningkatkan keyakinan diri.

Sebenarnya ada cara bagaimana untuk kita mengatasi masalah kulit kusam, kering, berminyak dan juga berjerawat ni. Bila kita dah tahu caranya hasilnya nanti pasti akan menggembirakan kita bila mendapati perubahan pada kulit kita yang semakin putih dan gebu. 

Sebenarnya masalah kulit ini selain dari perlu menjaga pemakanan, ia berkait rapat dengan keperluan nutrien dalam badan kita. Bila kita tidak cukup nutrisi dalam badan jadi akan timbullah bermacam-macam masalah seperti kulit kusam, kering, berminyak dan juga berjerawat ni. Pernah dengar kan kalau dalaman bersih akan terpancarlah serinya di luar...Kemudian pengambilan air yang tidak mencukupi juga mempengaruhi dan memburukkan lagi keadaan yang menyumbang kepada masalah kulit kering dan kusam ni.

Tanpa saya perlu menghuraikan panjang lebar, jom kita baca testimoni pengguna di bawah yang telah berjaya menemui tips dan rahsia kulit putih, gebu, cerah dan berseri..

"saya rasa lebih berkeyakinan sebab wajah nampak lebih berseri walaupun tanpa mekap. Saya memang jenis tak reti mekap2 ni. Paling-paling pun saya akan pakai compact powder nipis2 je, eye liner, dan lip balm. Kalau tak, lip balm je cukup  " - Puan Nadiah Suhaidi. (ringkasan dr testimoni)

Antara produk yang paling konsisten beliau guna ialah ESP dan Pencuci muka Nutriwhite Deep Cleanser (Nak tahu katanya dh dekat 10 bulan tak habis lagi. Pakai 2x sehari).

"Selalu ati baca testimoni org ja. Hari ni ati nk share testimoni ati n husband lepas sebulan consume vitamins awesome Shaklee ni. Ati guna Set skin booster Shaklee: ESP, vita c,vita e, b comp. Ternyata kulit lebih moist,cerah & sekata. Mula-mula mmg rasa mcm tak percaya lgsg. Tapi lepas kena puji ngn husband n BFF n staff office baru la terasa 'Eh,betul la dah makin gebu,cerah & sekata'. Serius,pagi-pagi ati suka tgk muka sendri kt cermin,pastu main picit2 pipi.hihihiihihihi." -Puan Zuriati Baharudin

"dulu kulit muka sgt2 la berminyak,kusam,jeragat,keputihan,haid x teratur sejak dari ank dara lagi dan sush nk buang air besar..uhh tensen masa tu...lepas amalkan pengambilan alfafa,vit. E, b complex dan esp ramai pulak yg puji kulit muka nampak seri lain macam...dan masalah keputihan, jeragat, kulit kusam dan berminyak ilang...dan haid x teratur dan susah nk buang air besar dh xde..yeayy sgt2 hepi...: - Cik Hana Dhia

RAHSIA PUTIH GEBU

"Just nk share..experience esp+colagen powder 1month..ni hsl 1 month.." - Cik Nadia Afaf

ATASI KULIT BERMASALAH

Jadi, takkan kita nak tengok je kan..nak baca je kan..Mesti kita nak juga jadi salah seorang daripada mereka..Jangan biarkan Rahsia Kulit Putih Gebu ni menjadi rahsia sahaja..Marilah kita realisasikan sama-sama. Tambahan pula pada bakal-bakal pengantin di luar sana. Mesti nak kan wajah putih gebu dan berseri masa hari bersejarah nanti kan? Mesti mak andam teruja untuk mekapkan muka anda yang putih gebu tu..

Yang penting carilah produk yang SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN yer..InsyaAllah produk Shaklee mempunyai semua ciri-ciri tersebut dan juga telah menjalani ujian klinikal ke atas semua produknya.

Produk Kecantikan Kulit Shaklee DI SINI
Produk Penjagaan Wajah Shaklee DI SINI
Lagi Testimoni ESP DI SINI
Rahsia Wajah Berseri Bakal Pengantin DI SINI

Jika anda ingin menjadi salah seorang daripada customer saya dan ingin mendapat layanan 5 stars selepas pembelian barang, hubungi:

SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
FB: Anis Suziana Ahmad                                                  

No comments:

Post a Comment

Daftar Keahlian