Daftar Ahli Shaklee

Beli Produk Shaklee Secara Online

Saya tahu ada juga dikalangan kita yang memerlukan produk Shaklee secara mudah dan cepat dan tak mempunyai masa untuk whatsapp, email ataupun sms untuk berurusan lama-lama untuk mendapatkan produk Shaklee yang mereka inginkan.

Jadi, untuk memenuhi kehendak tersebut, saya sediakan platform untuk anda beli produk Shaklee secara Online. Sesuai dengan nama blog ni Vitamin Online Shop. Jadi, wajiblah boleh beli secara online kan? Klik-klik ja, bayar dan tunggu barang sampai depan pintu rumah anda. Mudahkan?

Yang lagi best beli online ni anda tak perlu beratur panjang kat mesin ATM atau Cash Desposit atau buka aplikasi bank anda untuk transfer duit. Anda hanya perlu guna kad debit atau kredit sahaja. Tak kisah bank apa pun boleh sahaja. Bestkan?

Apa yang perlu anda buat? 

PERTAMA: Hanya Klik gambar ESell di bawah sahaja.


KEDUA: Anda akan di bawa ke laman web seperti di bawah untuk mula membuat pembelian.


KETIGA: Isi maklumat anda


KEEMPAT: Buat pilihan barang yang anda nak beli. 


KELIMA: Sahkan belian anda dan Klik Go For Payment

KEENAM: Isi butiran kad Kredit atau Debit anda.

KETUJUH: Kemudian anda akan diminta untuk mengisi MSCODE yang dihantar kepada no tel anda untuk proses pengesahan pembayaran. Setelah itu anda akan mendapat invoice order anda untuk di print. Anda juga akan mendapat invoice ini melalui email juga.

DONE!!!...Mudah kan???

NEXT..Saya akan hubungi anda untuk consultation ke atas produk yang anda beli tadi atau boleh terus hubungi saya untuk consultation.

SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
                                           FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
IG: vitamin_online_shop
COD: Taman Sri Gombak, Batu Caves, UIA GOMBAK, SENTUL, Maju Junction KL,
SEKITAR GOMBAK, BATU  CAVES.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413

Testimoni Youth Skincare Shaklee

Shaklee telah mengeluarkan produk penjagaan wajah yang baru iaitu Youth Skincare. Ketahui mengenai produk penjagaan kulit wajah YOUTH DI SINI.

Youth Skincare merupakan:

✓ Revolusi produk kecantikan kulit yang telah diuji secara klinikal ini membuktikan 100% wanita memiliki kulit lebih muda.

✓  Pengguna Youth melalui indek kulit didapati 2/3 dari pengguna mempunyai kulit 10 tahun lebih muda .

✓  100% vegan berasaskan tumbuhan.

✓  Dijamin bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya 

✓  Direka oleh pakar kulit antarabangsa dan mengambil 8 tahun research dan 8 paten pending.


Paling best dan anda tak sangka mengandungi muscadine grape + lotus japonicus + apple stem cell + ekstrak schisandra chinensis fruit + vital repair complex. Ia mampu:
  • Mampu mengurangkan masalah kedutan pada kulit wajah
  • Mampu mengecilkan saiz liang pori
  • Mampu memperbaiki tona kulit tidak sekata 
  • Mampu menganjalkan kulit wajah
  • Mampu memperbaiki tekstur kulit wajah 
  • Mampu mengurangkan dan memperbaiki pigmentasi pada wajah
  • Membantu menaikkan seri wajah dan mencerahkan kulit
  • Membantu memudarkan parut jerawat dan jeragat 

Berikut saya kongsikan testimoni dari mereka yang dah mencuba Youth Skincare.


1. Saudara Naquib.
Beliau mempunyai masalah parut jerawat yang sangat dalam yang dah lama iaitu lebih 20 tahun tapi tengok lah hasilnya sangat menakjubkkan.






2. Saudari Adilah.
Mempunyai masalah kulit berminyak, berjerawat dan berparut. Tetapi tengoklah selepas menggunakan Youth sangat berbeza warna kulit pun lebih cerah dan sekata.


3. Puan Hooi.
Mempunyai masalah tompok hitam yang di alaminya lebih 20thn.Beliau dah mencuba bermacam-macam produk tapi dengan Youth Skincare, penggunaan tak sampai sebulan tompok hitam semakin pudar dan muka nampak lebih muda.




4. Puan Rozyta
Mempunyai masalah jeragat dan kulit kusam dan lingkaran gelap bawah mata. Selepas menggunakan Youth Skincare kulit muka lebih cantik, cerah dan masalah jeragat hampir hilang.




Banyak lagi testimoni pengguna lain yang telah berpuas hati dengan produk Youth Skincare. Ramai yang telah teruja dengan hasil yang mereka perolehi.

Pastikan anda antara mereka yang bertuah memiliki kulit yang sihat, cantik dan awet muda. Gunakan Youth Skincare tanpa ragu-ragu.

NAK dapatkan produk penjagaan muka Youth? Klik Button Order Now di bawah atau boleh hubungi saya www.wasap.my/60193132413/YOUTH untuk info lanjut.



SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
                                           FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
IG: vitamin_online_shop
COD: Taman Sri Gombak, Batu Caves, UIA GOMBAK, SENTUL, Maju Junction KL,
SEKITAR GOMBAK, BATU  CAVES.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413

Testimoni Rawatan HFMD dengan Vitamin Shaklee

Entry kali ini saya ingin berkongsi dengan anda antara mereka yang menggunakan vitamin Shaklee untuk mempercepatkan proses penyembuhan anak mereka daripada penyakit HFMD ini.

Ingin tahu lebih lanjut mengenai HFMD atau Penyakit Tangan Kaki dan Mulut? Klik link DISINI.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 1

[HFMD ANAK BERANSUR SEMBUH SELEPAS AMALKAN VITAMIN SHAKLEE]

Pada 22 november tahun lalu, kakak saya bagitau anak buah dh seminggu xlalu makan minum pun merenget sebab dalam mulut die habis melepuh. Bila pergi klinik doc sahkan adik terkena jangkitan hand foot mouth disease (hfmd). Selama itu jugak lah adik asyik terbaring je takselincah seperti biasa.

Ikutkan plan asal minggu tu family nak naik bas ke KL bagi menghadiri kenduri kahwin kawan kakak di tapi disebabkan keadaan adik yang tak mengizinkan plan terpaksa di tukar kakak drive sebab kesian tengok anak xsihat. Nanti meragam dalam bas 1 hal pulak.

Selaku mak sedara yang belum ada ank,berbekalkan pengalaman & testimoni kawan2, saya nekad nak ikhtiar bagi Nutriferon kt adik. Lagipun dah banyak saya baca testimoni kawan-kawan yang mana anak kena HFMD bagi anak makan Nutriferon.

Alhamdulillah kebetulan mmg ade stok nutriferon kat rumah. Jadi saya mintak kakak bagi adik makan nutriferon buat mcm makan serbuk gula-gula je tanpa bancuh air. Mintak pandangan kawan-kawan, diorag cakap kalau budak-budak 1/2 sachet dah memadai tapi saya terlalu excited n nk adik cepat sembuh saya bg 1 sachet terus. puas berpujuk jugak la nk srh makan, macam-macam umpan alhamdulillah mengena

Keeseokan harinya tengok adik relaks mkn kerepek yang keras sedangkan malam sebelumnya minum air pon sakit. Alhamdulillah percubaan saya bg nutriferon kt adik berjaya. Dekat kenduri pon dah boleh makan, dalam kereta pon dah boleh menyanyi-nyanyi bagai tak macam masa mula-mula sampai asyik merengek je.

Semenjak dari itu saya mintak kakak konsisten bg Nutriferon kt anak buah. Bila rasa nk demam ke,selsema ke cepat-cepat bagi makan Alhamdulillah xsempat nak melarat sakitnya. Adik pon dh pandai kalau nak demam terus mkn nutriferon,pastu die ckp adik dah cihat,adik mkn cateli

Kawan-kawan jom simpan nutriferon kt umh..nutriferon membantu meningkatkan imun kita sekeluarga. Nutriferon meningkatkan interferon semulajadi badan dan sekaligus menguatkan tindak balas imun badan. anda kini dah tak perlu ubat2 yang banyak lagi!

Makanan tambahan nutriferon yang direka untuk diambil setiap hari dan merupakan adunan empat ramuan botani ini, apabila digabungkan bersama,untuk membolehkan tubuh secara semulajadi meningkatkan pengeluaran interferon tanpa menambah tekanan kepada badan.

- HASMIMIE ARRFIN-



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Testimoni 2

[ANAK SEMBUH DARIPADA HFMD]

Nama Saya Nor Hawana Mohd Tahir. Saya bekerja sebagai Pembantu Pustakawan dan mempunyai 2 cahaya mata. Kali ni Saya nak berkongsi kisah anak lelaki Saya Naeem Akmal yang terkena penyakit tangan kaki mulut atau HFMD.

Kisah anak Saya bermula pada awal tahun 2017 yang lepas. Saya telah menghantar anak Saya ke sekolah tadika. Baru je mula sekolah sekitar 2 minggu macam tu dia dah kena cuti.

Alkisahnya, tangan siku kaki dan tepi mulut anak Saya tumbuh biji-biji merah dan biji air gelembung. Saya sedar biji-biji ni tumbuh pun hari kedua selepas anak Saya mengadu dia tak boleh nak berjalan dan memakai selipar. Biji- biji ni tumbuh selepas dia demam.

Kita ni bila dah jadi Ibu dengar ke tengok anak tak sihat mulalah jiwa tu berkocak semacam kan. Bukan apa risau tengok keadaan anak. Ibu mana lah sanggup tengok anak kecil kesakitan macam tu kan. Saya kurang pasti dia dapat HFMD dari mana.

Saya tunjuk pada kawan-kawan dan kakak. Masing-masing confuse sama ada anak Saya kena HFMD atau Chicken pox. Saya yang dengar ni mula lah gelabah. Petang tu lepas kerja, Saya terus bawa anak pergi Klinik.

Masa di klinik doktor pun tak pasti sama ada HFMD atau tak sebab dalam mulut anak takde tumbuh biji merah. Dapatlah ubat demam dan ubat sapu. Balik je rumah Saya ambil herba blend dan mandikan anak Saya dengan basic H. Semua baju-baju anak pun Saya rendam dengan Basic H.

Kebetulan Saya ada dapat beberapa stick Nutriferon, Saya pun bagi pada anak. Chewable vita C pun Saya bagi juga. Tapi anak lelaki Saya ni kurang gemar benda masam jadinya susah gak la nak paksa dia makan vitamin tu.

Kalau nak tahu, Saya memang selalu sapu herbal blend dan mandikan anak dengan basic H bila badan anak-anak dah start dedor nak demam.☺Kiranya ni tindakan pantas Saya sebelum bawa dorang ke klinik. Okay, sambung kisah tadi.

Alhamdulillah, lepas beberapa hari biji-biji merah yang ada di tepi mulut, tangan, siku dan kaki pecah dan kering. Lega sangat bila tengok keadaan anak beransur pulih dan boleh menjalankan aktiviti harian seperti biasa.

Moga perkongsian Saya ni dapat memberi manfaat untuk kawan-kawan, ibu-ibu dan ayah-ayah yang membaca yer.

Akhir kata, Alhamdulillah sekali lagi dan terima kasih Allah sebab temukan Saya dengan Shaklee.

-WANA MOHD TAHIR-


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ingin tahu apa itu HFMD, Simptom dan Cara Rawatan?Boleh KLIK LINK ini..



Bagi anda yang ingin mendapatkan produk Shaklee untuk masalah HFMD boleh terus Klik ORDER NOW di bawah. BAyaran melalui kad debit dan kad kredit diterima..



Bagi yang ingin mendapatkan produk terus dari saya atau ingin membuat bayaran melalui bank in atau transfer boleh hubungi saya seperti di bawah:

SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
                                           FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
IG: vitamin_online_shop
COD: Taman Sri Gombak, Batu Caves, UIA GOMBAK, SENTUL, Maju Junction KL,
SEKITAR GOMBAK, BATU  CAVES.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413

HFMD, Rawatan dan Pencegahan dari Penyakit Tangan Kaki dan Mulut

HFMD, Hand, Foot and Mouth Deaseas iaitu Penyakit Tangan, Kaki Dan Mulut sedang berleluasa di negara kita sekarang. Penyakit ini adalah berpunca daripada virus yang yang dikenali sebagai enterovirus.





Cara jangkitan penyakit HFMD ini terjadi melalui sentuhan secara langsung dengan cecair badan seperti air liur, hingus atau najis kanak-kanak yang telah dijangkiti HFMD serta sentuhan pada alatan mainan atau sebagainya yang telah tercemar dengan virus HFMD.

Antara Tanda-tanda atau Simptom yang boleh anda kenali adalah 
  • Ruam/lepuh di tapak tangan juga tapak kaki
  • Demam
  • Ulser di dalam mulut
  • Kurang selera makan

Jika anda anda mengalami simptom-simptom HFMD yang telah disebutkan, anda perlulah SEGERA membawa anak anda berjumpa dengan doktor. Jika mendapat pengesahan daripada doktor anak anda telah dijangkiti virus HFMD, sila KUARANTIN anak anda daripada anak-anak yang lain dan juga tidak menghantar anak anda ke taska atau tadika.


Kebiasaannya penyakit ini akan sembuh dengan sendirinya sekitar 7 hingga 2 minggu. Namun, kita perlu berjaga-jaga kerana komplikasi daripada penyakit HFMD ini adalah amat berbahaya seperti boleh terjadi dehidrasi kerana kurang selera makan dan juga radang otak dan juga radang paru-paru.

Tips Untuk Para Ibu Bapa untuk melegakan ulser di dalam mulut anak-anak:


Selain daripada rawatan dan pencegahan yang diterangkan di atas, antara langkah-langkah yang boleh diambil ialah memberikan anak-anak supplemen untuk menguatkan lagi antibodi badan mereka dan mempercepatkan proses penyembuhan dari penyakit HFMD.

NUTRIFERON  – Mengandungi 4 bahan aktif berasaskan tumbuhan yang telah terbukti secara klinikal dan secara saintifik untuk meningkatkan antibodi badan dan meningkatkan sistem imun badan manusia bagi melawan virus HFMD.

HERBAL BLEND CREAMKrim Herbal Blend Shaklee diperlukan untuk merawat kerengsaan / keradangan kulit akibat toksin yang dihasilkan oleh kuman ini. Kulit anak akan menjadi ruam dan melepuh. Krim Herbal Blend Shaklee mengandungi 4 herba yang terbukti secara turun temurun sangat berkesan untuk merawat ruam, luka, lepuh, ulcers dan eczema.

MEALSHAKES – Merupakan multivitamin dalam bentuk serbuk yang senang di minum oleh anak anak di samping rasa vanila yang sangat menyelerakan. Anak anak yang di jangkiti HFMD selalunya kurang selera makan jadi Mealshake sangat membantu memberikan tenaga dan nutrisi yang cukup kepada anak.

VITALEA FOR CHILDREANMultivitamin dan Multimineral yang lengkap sangat penting bagi membantu anak-anak cepat sembuh dan membantu melengkapkan nutrisi yang kurang akibat tiada selera makan semasa di jangkiti HFMD.

OMEGA GUARDMembantu mengurangkan keradangan pada kulit dan sakit tekak , Omega Guard ini adalah minyak ikan terbaik yang mengandungi EPA dan DHA yang membantu meningkatkan sistem imun badan, ia juga mampu mempercepatkan kesembuhan lepuh di bahagian mulut.

BASIC-H - Cecair dari bahan organik yang dapat membersihkan pakaian/alatan mainan dan sebagainya untuk membasmi kuman-kuman daripada HFMD.

Testimoni pengguna yang telah menggunakan produk Shaklee untuk rawatan dan Pencegahan. KLIK DI SINI


Jika anda ingin mendapatkan produk untuk membantu mencegah ataupun merawat dari penyakit HFMD, boleh terus membeli melalui online dengan KLIK button ORDER NOW di bawah. Bayaran secara kad debit atau kad kredit diterima di sistem esell tersebut.



Anda juga boleh hubungi saya untuk belian secara transfer bank / bank in. Pengeposan seluruh Malaysia..

SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
                                           FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
IG: vitamin_online_shop
COD: Taman Sri Gombak, Batu Caves, UIA GOMBAK, SENTUL, Maju Junction KL,
SEKITAR GOMBAK, BATU  CAVES.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413

Cara Atasi Sakit Tumit Kaki atau Plantar Fascitis

Adakah anda menderita sakit tumit kaki atau dikenali sebagai Plantar Fascitis? Plantar fascitis disebabkan oleh tekanan pada plantar fascia. Umumnya penderita akan merasakan nyeri pada tumit namun ada juga yang merasakan sakit di bagian tengah kaki. Sakit yang dirasakan seperti rasa tertusuk atau rasa terbakar yang menjalar dari tumit.

Berikut merupakan testimoni seorang pengguna yang mengalami masalah sakit tumit kaki ini bagaimana beliau mencari jalan untuk mengatasinya.



[DERITA SAKIT TUMIT BERAKHIR SELEPAS AMALKAN SUPPLEMEN SHAKLEE]



Nama saya Nadia Ezdanie Norazman, berumur 35 tahun dan saya adalah suri rumah sepenuh masa. Saya telah dikurniakan 2 orang cahaya mata.

Pada 23 November 2015 saya di diagnosis dengan “PLANTAR FASCITIS” atau bahasa senangnya sakit tumit. Sakit yang saya alami ini adalah sakit yang teramat sangat sampai takut untuk saya untuk memulakan langkah. Kesakitan terlampau terutama di awal pagi.

Kronologi kes saya ini bermula dari kepulangan saya dari melancong. Pada mulanya saya ingatkan kaki saya sakit setelah penat berjalan masa melancong, mana tidaknya masa melancong tu semua tempat di jelajahi dari gunung sampailah ke lautan. Seharian berehat di rumah, tumit saya masih sakit dan akhirnya pergi berjumpa doktor. Doktor memberikan “PAINKILLER”. Selepas makan ubat tersebut kesakitan saya terubat. Dari peristiwa tersebut sakit tumit akan on off on off.

Kesakitan yang teruk saya alami sekali lagi semasa saya melancong lagi dan penderitaannya semakin perit sampai saya tidak boleh berjalan. Apa lagi terus ambil ubat tahan sakit tapi masa itu terasa rugi kerana seharian tidak dapat berjalan dan bershopping kerana saya kena berehat sahaja di bilik hotel. Sampai di Malaysia saya terus mendapatkan rawatan di Hospital. Setelah membuat beberapa ujian klinikal di hospital terutama X-ray doktor mengesahkan saya menghadapi “PLANTAR FASCITIS”

Selepas di diagnos dengan penyakit tersebut bermula episod untuk merawat. Setiap kali sakit menjelma peneman setia adalah “PAINKILLER”. Pemilihan kasut juga penting bagi saya. Setiap kasut saya mesti mempunyai lapisan dalam (insole) yang lembut dan selesa. penggunaan kasut/selipar yang sesuai dan selesa ini melibatkan kos pembelian yang mahal, namun kasut yang sesuai mendatangkan kebaikan serta boleh menghindari dari menghidapi sakit tumit ini.

Selain daripada itu saya juga memerlukan suntikan pada bahagian tumit saya. Masa ini saya rasa sungguh menderita, tuhan hanya menarik satu nikmat dari saya tapi saya terasa cukup menderita. Kesakitan pada tumit ini amatlah menderita bagi orang yang mempunyai hobi melancong dan gemar melakukan aktiviti lasak.

Selama beberapa bulan saya hanya bergantung dengan rawatan seperti saya sebutkan di atas. Pada bulan Desember 2016 terdetik di hati untuk mencuba produk Shaklee. Mulanya saya mengambil produk untuk mengurangkan berat badan dan saya berjaya dengan set tersebut. Dari situ saya add on OsteMatrix dan Sustained Release Vita-C Plus. Saya mula mengambil OsteMatrix 4 biji setiap malam dan Vit-C 1 biji sebelah pagi. Setelah sebulan mengambil OsteMatrix dan Vit-C tersebut kesakitan yang saya alami semakin berkurang dan akhirnya saya dapat tumit kaki saya yang dahulu.

Alhamdulillah, 2 minggu yang lepas saya baru pulang dari melancong dan saya tidak lagi merasai kesakitan yang pernah saya alami. Saya tidak lagi bergantung pada PAINKILLER dan yang paling saya gembira saya dapat menggunakan segala jenis fashion kasut yang ada di pasaran. Pergerakan saya tidak terbatas lagi. Bertambah gembira lagi masalah SINUSITIS/RESDUNG saya juga dapat diubati dan kulit saya bertambah berseri-seri.

Pelaburan yang saya buat bersama Shaklee berbaloi kerana bila kita menggunakan produk Shaklee untuk 1 tujuan kita akan dapat banyak manfaat dari sudut lain jugak. Kesan Shaklee terhadap saya sangat awesome…Saya dapat menurunkan berat badan saya dan dalam masa yang sama sakit tumit dan resdung saya dapat diatasi. Bak kata dari kawan saya, Sesungguhnya sakit itu MAHAL!!! PREVENTION IS BETTER THAN CURE.



- - - - - - - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  

Jadi, bagi anda yang mengalami masalah sakit tumit kaki atau plantar fascitis anda boleh mencuba supplemen Shaklee bagi membantu mengatasi masalah tersebut. 

Antara supplemen yang dicadangkan ialah:





Untuk mendapatkan supplemen di atas, boleh hubungi saya seperti di bawah:

SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
                                           FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
IG: vitamin_online_shop
COD: Taman Sri Gombak, Batu Caves, UIA GOMBAK, SENTUL, Maju Junction KL,
SEKITAR GOMBAK, BATU  CAVES.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413

Rangkaian Produk YOUTH Shaklee

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH direka untuk memastikan dunia memandang anda semuda anda melihat diri anda dengan memperbaharui sel-sel kulit anda supaya bertindak lebih muda. Janji kami ialah rangkain penjagaan kulit YOUTH bukan sahaja menambah baik kesihatan kulit anda secara dramatik malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda untuk kembali muda.

Berikut adalah rangkaian Produk Youth yang terdiri daripada;



Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
3 dalam 1, tidak mengandungi sabun, pH seimbang. Menggabungkan campuran vitamin yang dipaten dan polifenol serta alga untuk memperhalus dengan lembut, menyuci dan menyediakan kulit anda untuk langkah seterusnya.

Perfecting Skin Toner (177ml)
Bebaskan kulit dari sel-sel kusam dan ejen pencemar. Membersihkan sel kulit mati, menghidratkan dan membekalkan nutrisi bersama dengan campuran vitamin penting, polifenol dan bahan-bahan botanikal untuk kulit yang berseri.

Youth Activating Serum (30ml)
Mengandungi 10 kali ganda bahan aktif untuk memulakan langkah pembaharuan sel yang kritikal. Terdiri daripada campuran  vitamin, polifenol dan YOUTH Complex, ia menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel membuatkan kulit anda lebih muda.

Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml) 
Lindungi kulit anda lebih dari sekadar sinaran matahari dengan pelindung matahari berspektrum luas SPF 50 UVA/UVB. Vitamin dan nutrien botani melembapkan kulit dan menambahbaikkan penampilan kulit secara menyeluruh.

Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml)
Ekstrak Alga Marin, Muscadine Grape dan Lotus Japonicus serta anti oksida yang lain menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur. Membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit kelihatan muda, licin dan cerah.

Advanced Renewal Night Cream - Rich (50ml) (COMING SOON)
Diformulasi dengan shea butter dan jojoba menghidratkan kulit dengan mendalam serta melembutkan kulit. Alga Marin dengan antioksida, kaya dengan vitamin membantu mengecas dan membantu sel kulit semasa tidur, membuatkan kulit anda kelihatan lebih muda, licin dan cerah.

Radiance C+E (60 capules)
Dos sebanyak 20% vitamin C tulen serta ekstrak sel rasberi membantu untuk menegang, mencerah dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan. Mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.

Apa tunggu lagi. Rangkaian Produk Penjagaan Kulit Muka Youth ini sememangnya Terbaik untuk anda. Kesan penggunaan boleh diperolehi seawal 7 hari!, Nak kelihatan kulit muka lebih muda? Hubungi saya segera.. www.wasap.my/60193132413/YOUTH

Belian secara online menggunakan Kad Debit atau Kad Kredit boleh KLIK Icon dibawah:





SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
                                           FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
IG: vitamin_online_shop
COD: Taman Sri Gombak, Batu Caves, UIA GOMBAK, SENTUL, Maju Junction KL,
SEKITAR GOMBAK, BATU  CAVES.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413

Produk Penjagaan Kulit Muka Yang Semulajadi, Bebas Bahan Kimia

Shaklee telah memperkenalkan produk penjagaan kulit muka yang baru pada tahun 2018 yang tentunya semulajadi dan bebas bahan kimia terlarang.

Kajian telah dilakukan selama 8 tahun sebelum produk penjagaan kulit muka ini dilancarkan. Produk Penjagaan Kulit Muka ini diberi nama YOUTH - Look Younger Longger.

Sesuai dengan namanya nampak muda yang berpanjangan, berdasarkan ujian klinikal yang telah dijalankan, 2/3 daripada wanita tersebut telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda dan 100% memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.

Keistimewaan YOUTH:

✓ Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa. 
✓ Bebas daripada 1500 bahan kimia dan bahan penjagaan kulit yang dipersoalkan. 
✓ Tidak menjalani ujian ke atas haiwan
✓ 100% vegan
✓ Berasaskan tumbuhan


Produk Penjagaan Muka ini terdiri daripada:

1. Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)
2. Perfecting Skin Toner (177ml)
3. Youth Activating Serum (30ml)
4. Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)
5. Radiance C+E (60 capsule)
6. Advanced Renewal Night Cream-Light (50ml)

Apa tunggu lagi. Rangkaian Produk Penjagaan Kulit Muka Youth ini sememangnya Terbaik untuk anda. Kesan penggunaan boleh diperolehi seawal 7 hari!, Nak kelihatan kulit muka lebih muda? Hubungi saya segera.. www.wasap.my/60193132413/YOUTH

SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
                                           FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
IG: vitamin_online_shop
COD: Taman Sri Gombak, Batu Caves, UIA GOMBAK, SENTUL, Maju Junction KL,
SEKITAR GOMBAK, BATU  CAVES.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413

Produk Penjagaan Bayi Yang Selamat dan Semualajdi

Shaklee telah melancarkan rangkaian produk bayi yang selamat dan semulajadi untuk si manja anda pada bulan November 2017 yang lepas. 

Produk-produk ini dijamin selamat untuk kulit bayi anda kerana diformulasi TANPA:

Paraben
1,4-dioxan
✘ Natrium Laural Sulfat (SLS)
✘ Warna tiruan atau wangian
✘ Phthalates
✘ Bisphenol-A (BPA)
✘ Formaldehid


KEISTIMEWAAN SHAKLEE


Bahan Semulajadi dan Organik
✓ Diuji Pakar Pediatrik
✓ Tidak Menimbulkan Alahan
✓ Bahan yang disahkan Organik
✓ pH Seimbang
✓ Diuji Secara Klinikal


Produk Penjagaan Bayi adalah seperti berikut:







Pembelian ketiga-tiga produk bayi ini anda akan menerima beg dan tuala secara PERCUMA..


Selain itu produk penjagaan bayi ini memang sesuai sangat untuk anak anda yang berkulit sensetif dan juga menghidap masalah eczema dan asma.

Untuk dapatkan produk boleh terus hubungi www.wasap.my/60193132413/BABYSHAKLEE atau belian terus secara online boleh KLIK BUTTON di bawah..


SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
                                           FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
IG: vitamin_online_shop
COD: Taman Sri Gombak, Batu Caves, UIA GOMBAK, SENTUL, Maju Junction KL,
SEKITAR GOMBAK, BATU  CAVES.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413 

Daftar Keahlian