Daftar Ahli Shaklee

Cara Atasi Kentut Vagina / Faraj

Kentut Vagina?Kentut Faraj?Ramai juga yang tak tahu mengenai kentut vagina/faraj ni dan juga ramai yang mengalami masalah kentut vagina ni tetapi tak tahu macam mana nak atasi masalah ni..

Bagi yang tak tahu kentut vagina ni keluarnya angin daripada vagina..Dan anda perlu ambil tahu sebab kentut vagina ni membatalkan air wudhuk.Jadi, bila batal wudhuk maknanya tak sah lah solat kita.

Jadi, para wanita di luar sana yang mengalami masalah kentut vagina / faraj ni perlulah cepat-cepat atasi masalah kentut vagina ni sebab ia melibatkan ibadah kita.

Hubungi saya segera untuk mendapatkan produk vitamin Shaklee yang dapat atasi masalah kentut vagina ni.

Your Trusted SID
Anis 906379
0193132413

#pengedarshakleegombak
#pengedarshakleebatucaves
#pengedarshakleetamansrigombak

Testimoni Tulang Retak Sembuh Dengan Vivix Shaklee

Mari kita ikuti kisah Puan Noor Faziela Mohd Noor mengatasi masalah tulang retak dan dengan pengambilan Vivix Shaklee Alhamdulillah sembuh seperti sediakala..

TULANG RETAK SEMBUH SELEPAS AMALKAN VIVIX



Ziela nak kongsikan pengalaman tragis Ziela dengan Vivix.
.
Pada Februari 2016 , kami buat keputusan nak hijrah ke Ampang. Jadi masa sibuk nak packing barang nak pindah. Ziela masuk dalam bilik, sebab nak keluarkan baju dalam bilik. Sebab anak tengah tidur masa tu Ziela tak on lampu. Dalam gelap, tarik kotak. Tiba-tiba kaki rasa kebas. Rupanya bola bowling suami yang berat tu jatuh atas kaki. Ya Allah. Sakit sangattt. Allah saje tau. Menangis tengok. Tiba-tiba kaki membengkak. Dalam keadaan sakit heret kaki keluar. Tunjuk kat suami. Sambil menangis cakap. "Bang kaki sayang cacat dah.. Tulang retak patah dah" sambil menangis.
Mintak suami ambikkan botol Vivix dan Herbal Blend. Picit sebanyak nya Herbal Blend atas kaki. Dan terus minum Vivix tanpa sukatan.
Malam tu tak boleh tidur. Sebab malam kan sejuk. Angin masuk banyak sebab bengkak. Menangis sambil tidur. Sebab berdenyut.
2-3 hari solat sambil duduk, tak boleh pakai kasut, kaki bengkak sentuh kain pun ngilu.
Alhamdulillah selepas hari ke-4 kami pindah. Punggah barang, saya dah rasa 95% hilang rasa sakit. Cuma bila tekan. Masih rasa la. Dan dapat rasa tulang tak ditempatnya. Dan harini, dah masuk bulan ke 10. Ziela nak bgtau. Alhamdulillah Ziela tak cacat. Tak tempang. Dengan habiskan sebotol Vivix dalam masa seminggu. Dan maintain vitamin kesihatan lain.




Jika anda atau sesiapa sahaja mengalami masalah yang sama, boleh dapatkan Vivix Shaklee dengan menghubungi saya seperti tertera di bawah.



Untuk keterangan lanjut mengenai produk, hubungi:
SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
FB: Anis Suziana Ahmad                                                  

Rawatan untuk HFMD tanpa Ubat dengan Cepat dan Berkesan

Testimoni sembuh HFMD Tanpa Ubat

Penyakit HFMD, Hand, Foot and Mouth Disease atau dalam bahasa melayunya lebih dikenali sebagai Penyakit Kaki,Tangan dan Mulut pernah satu ketika menyerang dan menghantui seluruh negara!!...

Penyakit HFMD ni penyakit daripada jangkitan virus yang boleh berjangkit kepada kanak-kanak yang lain. Jadi, perlu diberi rawatan segera supaya tidak berjangkit dan merebak.

Ikuti kisah bagaimana Pn. Sharifah Nurul Kamariah berjaya menangani masalah serangan penyakit HFMD ini yang telah menyerang anak nya tanpa menggunakan ubat, sebaliknya dengan menggunakan produk Shaklee.





Antara produk yang digunakan oleh Puan Sharifah Nurul Kamariah kepada anaknya ialah:



1. NUTRIFERON
Produk yang dipatenkan oleh Shaklee untuk meningkatkan Sistem Imun badan. Nurtiferon bertindak dengan cara meningkatkan interferon semulajadi badan dan sekaligus menguatkan tindak balas imun badan. 

2. Vitalea For Children 
Multivitamin dan Multimineral yang bagus untuk keperluan nutrisi anak-anak di samping menguatkan sistem pertahanan badan

3. Vitamin C Chewable 
Menguatkan lagi Sistem Imunisasi badan yang baik untuk tulang, gigi dan gusi anak-anak. Selain itu dapat mengelakkan daripada berlakunya parut-parut kesan dari HFMD tersebut.

4. Omega Guard 
Selain terkenal sebagai minyak ikan yang bagus untuk perkembangan otak, Omega Guard bagus untuk meningkatkan sistem imunisasi badan, anti radang dan dapat melincinkan kulit semula.

5. Herbal Blend Cream
Krim ini bagus disapu di kawasan yang terlibat untuk mengurangkan rasa gatal-gatal dan anak dapat tidur dengan selesa

Bagi anda yang ingin mendapatkan Rawatan HFMD tanpa ubat dengan Cepat dan Berkesan, boleh hubungi saya untuk mendapatkan produk-produk yang dinyatakan di atas. Saya juga Pengedar Shaklee Gombak Batu Caves, UIA, Taman Sri Gombak dan kawasan berdekatan. Boleh dapatkan produk terus dari saya secara COD atau saya juga boleh poskan barang-barang tersebut ke seluruh Malaysia dan Singapura.

Pembelian secara ONLINE menggunakan Kad Kredit / Kad Debit boleh Klik Button yang disediakan:

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b6dcaa50f9f37b62c29647512dcf7c17


Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413



Untuk keterangan lanjut mengenai produk, hubungi:
SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
                                                 FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
IG: vitamin_online_shop

Daftar Keahlian