Daftar Ahli Shaklee

Daftar Ahli Shaklee

Jika anda adalah seorang pengguna TEGAR SHAKLEE, anda dinasihatkan untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee untuk mendapat faedah-faedah dari keahlian shaklee anda.

DAFTAR MEMBER SHAKLEE

FAQ Keahlian Shaklee. Macam mana nak daftar sebagai Ahli Shaklee??

Bagaimana nak mendaftar?
Anda perlu membayar RM65+RM10 postage untuk urusan pendaftaran sebagai ahli. Anda akan mendapat starter kit daripada Shaklee. Jika anda membuat pembelian barang yang melebihi 200 uv/point ataupun lebih kurang RM660++ anda layak untuk mendapat keahlian secara PERCUMA.

Adakah saya perlu RENEW keahlian Shaklee setiap tahun?
Ya, keahlian perlu diperbaharui setiap tahun hanya RM30 sahaja. Kemudian RM30 tersebut akan ditukar kepada e-voucher. Anda boleh guna semula duit tersebut bila anda membuat pembelian barang. Setiap RM100 nilai barang akan ditolak RM10 daripada e-voucher tersebut.

Sekiranya anda membuat pembelian RM300++ ke atas, automatik keahlian anda akan diperbaharui.

Apa 3C BONUS?
  • CASH BONUS - Anda perlu mengumpul uv dari pembelian produk Shaklee dan anda akan mendapat CASH Bonus pada pertengahan bulan seterusnya iaitu pada 15hb setiap bulan.
  • CAR BONUS - Anda layak untuk mendapat Car Bonus dengan megumpul point dari pembelian produk Shaklee seperti yang disyaratkan oleh pihak Shaklee.
  • CONVENTION - Anda layak untuk pergi malancong atau membuat umrah dengan megumpul point dari pembelian produk Shaklee seperti yang disyaratkan oleh pihak Shaklee.
Adakah saya memerlukan Modal yang banyak untuk memulakan Bisnes Shaklee?
Tak perlu modal pun untuk memulakan bisnes Shaklee. Jika anda menerima sebarang tempahan dari customer, anda hanya perlu membuat belian setelah customer membayar jumlah produk yang ditempahnya. Jika anda nak buat stok sendiri itu terpulang kepada anda. Belian barang boleh secara ONLINE atau ke branch Shaklee.

Saya perlu membuat belian setiap bulan atau maintain point tertentu ke?
Tak perlu jika anda makan sendiri. Tetapi sekiranya anda serius untuk jadikan Shaklee sebagai business anda, ada point-point tertentu yang perlu anda capai.

Jika anda membuat pembelian untuk makan sendiri dan uv anda melayakkan anda mendapat bonus anda tetap akan dapat bonus tersebut walaupun makan sendiri sahaja. (di sinilah untungnya..daripada bagi free-free kat orang lain baik anda yang grab sendiri feadah/bonus tersebut kan!!!). Untung kan??selama ni anda bagi free-free je kat orang lain kan?

Jika saya berminat untuk buat bisnes secara serius, berapa agaknya bonus yang boleh saya perolehi?
Bergantung pada jualan anda pada bulan tersebut. Anda perlu membuat belian sekurang-kurangnya 150uv untuk melayakkan anda mendapat bonus. Bonus diberikan dari 5% hinggalah yang tertinggi 21%.



PURATA PENDAPATAN TAHUNAN

Pangkat / Kepimpinan

           Purata Pendapatan Tahunan
Master Coordinator
RM 600,000 and above
Senior Key Coordinator
RM 350,000 and above
Key Coordinator
RM 250,000 and above
Senior Coordinator
RM 150,000 and above
Coordinator
RM 80,000 and above
Senior Supervisor
RM 36,000 and above
Supervisor
RM 20,000 and above


Perlu ke saya cari anak (downline)?
Business Shaklee adalah berdasarkan produk bukan untung atas penajaan. Jika anda membuat jualan tinggi, tinggilah bonus yang akan anda perolehi. Sistem Shaklee bukan sistem piramid. Sistem yang dijalankan oleh Shaklee adalah patuh syariah. Tetapi jika anda benar-benar serius untuk berbisnes, anda perlukan downline untuk bersama-sama BERJAYA sehingga ke PUNCAK. Jika untuk makan sendiri sahaja, tak perlu.

Bagaimana nak mulakan Business Shaklee ni?
Jika anda benar-benar serius, anda tak perlu risau kerana saya ada untuk menolong anda. Anda hanya perlu daftar keahlian Shaklee di bawah saya untuk menikmati keistimewaan berada di dalam secret group business Shaklee saya. semua latihan dan juga panduan akan diberikan kepada anda. Itu sudah menjadi tanggungjawab saya untuk membimbing anda. Kelas-kelas bimbingan juga diadakan secara ONLINE dan juga OFFLINE di tempat-tempat tertentu.



Dimana saya boleh dapatkan Produk Shaklee?
Inilah juga faedahnya anda menjadi ahli Shaklee. Anda boleh membuat pembelian di mana-mana branch Shaklee seperti yang dinyatakan DI SINI dengan menggunakan ID Shaklee anda. Tapi AWAS...hanya branch yang dinyatakan sahaja yang SAH yer..kalau tidak anda tidak akan dapat point dari pembelian anda. Jika anda mendaftar di bawah saya, anda boleh rujuk kepada saya untuk pembelian barang. Selain itu, anda boleh juga membuat pembelian secara ONLINE kerana anda sudah pun menjadi ahli Shaklee. Senang kan? Anda hanya order secara online dan tunggu sahaja barang sampai ke tangan anda.

Apa yang saya perlukan untuk membuat pendaftaran ahli Shaklee?
Anda hanya perlu berikan butir-butir peribadi anda kepada saya beserta yuran pendaftaran. Saya akan uruskan segala pendaftaran anda dan Shaklee akan menghantar starter kit untuk anda.

Jelas tak? Jika ada sebarang pertanyaan lagi, anda hanya perlu hubungi saya seperti yang tertera di bawah yer..Saya sedia membantu anda..TAPI AWAS yer..cari kumpulan yang betul-betul boleh support anda jika anda benar-benar serius untuk jadikan Shaklee sebagai side income anda..supaya anda tidak terumbang ambing nanti tanpa bantuan..


UNTUK PENDAFTARAN!! HUBUNGI SAYA SEGERA!!


SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
                                           FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
IG: vitamin_online_shop
COD: Taman Sri Gombak, Batu Caves, UIA GOMBAK, SENTUL, Maju Junction KL,
SEKITAR GOMBAK, BATU  CAVES.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413

No comments:

Post a Comment

Daftar Keahlian