Daftar Ahli Shaklee

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox

Saya pernah kongsikan testimoni cara hilangkan parut chicken pox pengguna lain DI SINI. 

Mari kita ikuti kisah Cik Puan Wana pula bagaimana beliau juga berjaya hilangkan parut chicken pox. 

TESTIMONI: WANA MOHD TAHIR

[PARUT CHICKEN POX SEMAKIN PUDAR SELEPAS KONSISTEN AMALKAN SET CHICKEN POX SHAKLEE]

Nama Saya Nor Hawana Binti Mohd Tahir. Berumur 35 tahun. Bekerja sebagai Pembantu Pustakawan.

Pada bulan Oktober 2017, Saya telah dijangkiti virus Chicken Pox. Bayangkanlah bila kena Chicken Pox diusia yang makin sangat dewasanya ni, tahap sakitnya tu berbeza dengan kanak-kanak.

Buat pengetahuan semua, Saya tak pernah kena Chicken Pox ni. Kalau kena pun demam campak. Tapi masa tu waktu bayi. Lebih kepada ruam halus lah.

Mula kejadiannya, anak sulong yang kena. Berjangkit dari kawan di sekolah. Kemudian berjangkit pula pada anak bongsu. Dan akhir sekali tentulah si ibunnya.

Ada bintik merah keluar. Ingatkan Saya kebal takda lah berjangkit rupanya kena jugak. Nasib badan! 😅 . Saya demam sebab chicken pox ni naik di muka, kepala dan badan.

Dalam mulut pun ada juga. Mungkin sebab terlalu panas. 😂 Teruk sangat menahan sakitnya. Nak buat apa pun tak larat masa tu. Saya sampai menangis la gara-gara Chicken pox ni.😅

Saya adalah pergi klinik untuk ambil cuti sakit dan doktor bagi ubat sapu dan ubat demam. Dalam masa yang sama Saya telah mengambil vitamin set lengkap untuk Chicken Pox ni.

Antara vitamin yang Saya ambil adalah Nutriferon, Vitamin C, Garlic, B Complex dan Esp. Saya juga gunakan krim Herbal blend sebagai sapuan dan basic H sebagai mandian.

Vitamin C, Nutriferon dan Garlic tu memang Saya ambik untuk tingkatkan imun badan Saya. Esp tu Saya bancuh sejuk-sejuk plain je sebab nak makan takde selera. Tu yang ambik Esp untuk lapik perut dan Esp ni pula protein jadi bagus untuk kulit berparut juga.

Dalam masa seminggu bengkak dimuka surut, kuping-kuping Chicken Pox tu pun makin kering. Syukur sangat.

Alhamdulillah, akhirnya parut Chicken pox pun makin nipis. Pada mereka yang mengalami Chicken pox di usia macam Saya ni, elok sangatlah amalkan vitamin lengkap tau.

Apapun, Syukur pada Allah SWT yang memberikan kesembuhan pada Saya.
Moga kisah Saya dapat memberi manfaat buat semua!

Terima kasih Shaklee. Terima kasih Supermom Shaklee Story.


Untuk mendapatkan produk untuk menghilangkan parut chickenpox, boleh hubungi saya terus di talian berikut.

SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com 
Pages: Vitamin Online Shop

IG: vitamin_online_shop
COD: Taman Sri Gombak, Batu Caves, UIA GOMBAK, SENTUL, Maju Junction KL,
SEKITAR GOMBAK, BATU  CAVES.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413

No comments:

Post a Comment

Daftar Keahlian