Daftar Ahli Shaklee

Krim Penghalau Nyamuk Tanpa Bahan Kimia

Aduh...geramnya bila nak tidur nyamuk asyik dok berbunyi je kat telinga kan? "ngong..ngeng..ngong..ngeng..". Apa tah lagi kalau kita ada anak terutama yang masih kecil asyik dok berterbangan je kat anak kita.

Risau juga kita dengan nyamuk sekarang ni..Macam-macam penyakit..Zika lah, denggi lah..Nak tak nak kita perlu mencegah dari awal sebelum apa-apa berlaku..Betul tak? Kalau nyamuk biasa pun bila dah terlampau banyak kena gigit pun boleh jadi demam juga..haaa..jangan tak tahu..walaupun demam biasa..risaulah juga..

Kat sini saya nak share krim apa yang saya gunakan untuk menghalau nyamuk ni..Dan yang best sangat krim ni tak ada bahan kimia tau..Memang sesuailah kalau nak sapu krim ni kat anak kita.



Apa yang membuatkan krim ni boleh menghalau nyamuk? Sebab mengandungi herba Melissa Offcinalis iaitu Lemon balm yang dikatakan anti-nyamuk.


Bukan setakat tu sahaja..Selepas digigit nyamuk pun boleh sapukan untuk mengurangkan rasa sakit atau gatal selepas digigit nyamuk. Bahkan kegunaannya amat meluas..Yerlah multi-purpose kan..Nak sapu kat ruam anak boleh, jerawat boleh, jadikan losyen tangan pun boleh dan sebagainya..

Saya dah cuba dan amat berkesan untuk keluarga saya. Saya cadangkan kepada anda juga. Satu rumah perlukan sekurang-kurangnya 2 tiub Herbal Cream Multi-Purpose Shaklee ni..Bukan mahal sangat hanya RM55 sahaja 2 tiub. Berbaloi untuk langkah-langkah pencegahan dari gigitan nyamuk.

Order secara online boleh Klik Button Di bawah: Boleh guna debit/kredit kad.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=bea5906ae0b4563109547ec289770553


Hubungi saya untuk info lanjut dan juga penghantaran sekitar Taman Sri Gombak, Giant Batu Caves dan kawasan berhampiran.

Your Trusted SID
Anis 906379
019-3132413


Untuk keterangan lanjut mengenai produk, hubungi:
SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
 

No comments:

Post a Comment

Daftar Keahlian