Daftar Ahli Shaklee

Jana Pendapatan Sampingan Tanpa Modal Yang Besar

Sekarang ni, rata-rata terutama wanita akan mengambil peluang untuk cari side income bagi menampung perbelanjaan hidup. Tambahan lagi yang tinggal di bandar dan mempunyai keluarga yang ramai. Tak kira lah suri rumah ke ataupun mereka yang sudah ada kerjaya sendiri. Kos sara hidup yang tinggi kadang-kadang memaksa kita untuk menjana pendapatan sampingan. Tapi, bagaimana untuk mencari pendapatan sampingan tanpa memerlukan modal yang besar???

Yerlah..kalau suri rumah mana mampukan nak cari modal ribu riban nak mulakan perniagaan..Nak menjahit dan ambil tempahan kuih muih, tak berapa pandai..makan pakai sendiri bolehlah..Jadi, apakah perniagaan yang boleh menjana pendapatan sampingan yang hanya memerlukan modal yang kecil dan tiada risiko?

Saya ada jawapan untuk anda!!! Saya juga merupakan suri rumah yang suatu ketika dulu pernah mengalami dilema mencari pendapatan sampingan. Keutamaan saya perniagaan tersebut tanpa menggunakan modal yang besar yang boleh dilakaukan hanya dari rumah dan dapat membesarkan anak sendiri depan mata sendiri. Agak-agak anda best tak kalau dapat membesarkan anak sendiri depan mata??

Apa yang perlu anda tahu dari perniagaan yang saya  ceburi ni dan anda juga MAMPU melakukannya!!!

Modal Permulaan
Modal permulaan untuk anda memulakan business ini hanya RM79.50 sahaja bagi Semenanjung dan Sabah Sarawak hanya RM90 sahaja iaitu register sebagai member. (Jika bersungguh modal yang anda gunakan untuk register sebagai member ni akan anda dapat pulangannya semula seawal mungkin!!)

Produk yang Berkualiti dan Terjamin Selamat
Produk yang berkualiti dan sudah terkenal. Mempunyai banyak testimoni pengguna yang berjaya.
Merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. Melepasi dan melangkaui piawaian industri setiap masa bagi memastikan produk Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Setiap bahan baharu aka diuji untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya. Menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya dan telah melaburkan lebih $250 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.

Kerja Fleksibel
Boleh menjalankan perniagaan ni mengikut kesesuaian masa anda dan pada bila-bila masa sahaja. Kalau nak update blog, facebook atau sebagainya boleh dilakaukan dalam masa 1 ke 2 jam sahaja.

Marketing Plan
Marketing Plan yang memenuhi tuntutan syariah, adil dan tiada unsur-unsur penipuan. Ganjaran akan diperolehi atas usaha anda sendiri tanpa had.

PURATA PENDAPATAN TAHUNAN

Pangkat / Kepimpinan

           Purata Pendapatan Tahunan
Master Coordinator
RM 600,000 and above
Senior Key Coordinator
RM 350,000 and above
Key Coordinator
RM 250,000 and above
Senior Coordinator
RM 150,000 and above
Coordinator
RM 80,000 and above
Senior Supervisor
RM 36,000 and above
Supervisor
RM 20,000 and above

Bonus / Ganjaran
Peratusan bonus/ganjaran adalah berdasarkan jualan produk dan juga kejayaan anda melahirkan pemimpin perniagaan dalam kumpulan anda. Lebih besar kumpulan anda, maka lebih banyak ganjaran yang anda perolehi 

Anda juga boleh terus mendapat bonus dari jualan anda jika cukup syaratnya walau tanpa mempunyai downline.

Insentif Syarikat
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor (Pemimpin Jualan), anda layak mendapat Program Subsidi Kereta iaitu program insentif tajaan sepenuhnya untuk semua Pemimpin Jualan yang menepati syarat-syarat kelayakan yang ditetapkan. Pemimpin Jualan yang layak akan memperoleh kredit kereta setiap bulan apabila memenuhi syarat prestasi minimum untuk Program Subsidi Kereta.
 
 

Anda juga boleh mula memperoleh mata ganjaran / point dalam Program Insentif, yang memberikan pelbagai keistimewaan termasuk pelancongan eksklusif yang ditanggung sepenuhnya oleh syarikat mengikut syarat-syarat yang perlu anda penuhi. 
 


 
Online System
Memandangkan branch tidak terdapat di semua negeri, yang tinggal berjauhan anda boleh membuat pembelian produk secara online sahaja dan syarikat akan terus menghantar produk yang dipesan terus kepada pelanggan anda. MUDAHKAN!? Jadi, tak perlu untuk simpan stok banyak-banyak. Tunggu sahaja pelanggan buat bayaran baru anda membuat pembelian.



Teamwork YANG BEST
Bekerja secara teamwork akan memudahkan anda mencapai kejayaan. Kami mempunyai kumpulan yang menyokong antara satu sama lain dari segi motivasi, marketing dan sebagainya. Anda tidak akan berasa keseorangan untuk mencapai target yang anda buat.


So, macam best je dengar..Apakah syarikat dan produk tersebut? Yer..PRODUK SHAKLEE tentunya!! Produk makanan kesihatan yang telah 50 tahun mendapat tempat di hati masyarakat Malaysia sekarang kerana testimoni hanya dari pengguna sendiri!! Jika anda pernah mengamalnya, anda pasti akan mengakui akan keberkesanannya.

Tak perlu fikir panjang lagi!!JOM sertai saya untuk jana pendapatan sampingan anda. Mulakan langkah hari ini untuk kestabilan ekonomi keluarga anda. Tak rugi memcuba..Kejayaan anda bermula dengan langkah anda hari ini!!!


Nak tahu lebih lanjut faedah mendaftar sebagai member Shaklee??KLIK DI SINI

Hubungi saya SEGERA!!



SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
FB: Anis Suziana Ahmad                                                  

1 comment:

Daftar Keahlian