Daftar Ahli Shaklee

Cara Hilangkan Parut Chicken Pox Agar Muka Cantik Berseri Semula

Chicken Pox atau penyakit cacar air amat digeruni lelaki atau wanita bila terkena pada usia sudah dewasa. Mana tidaknya, akan terjadilah parut sana sini. Malu aih!!!..Anda tentu rungsingkan? Nak tahu petua atau cara hilangkan parut chicken pox ni agar muka anda kembali cantik berseri?


Ada orang yang kena parut chicken pox ni bertahun tak hilang. Ada yang kata jangan makan kicap nanti lekat parut. Tapi sama juga berparut. huhuhu..

Tapi, nak tahu tak cara puan hidayah ni hilangkan parut chicken pox yang dihadapinya hanya dalam masa sebulan? Muka beliau dan cantik berseri, licin, mulus dan gebu dah. Mari ikuti pengalaman beliau hilangkan parut chicken pox ni. Sila KLIK Video di bawah.


Best kan? Puan Hidayah dah berjaya mengatasi masalah parut chicken pox nya? Anda bagaimana? Tambah lagi lah dekat-dekat nak nikah. Mestilah kita nak menjadi raja sehari yang tercantik kan? Jangan biarkan parut-parut chicken pox tu menjadikan anda berasa rendah diri.

Apa yang puan Hidayah ini amalkan untuk hilangkan parut chicken pox beliau? Tentulah kombinasi set yang bagus untuk rawatan kulit dan dapat menghilangkan kesan parut dengan berkesan dan mengembalikan kecantikan wajah agar licin, berseri semula. Produk Shaklee tersebut adalah:

ESP + BCOMPLEX + SUSTAINED RELEASED VITA-C + VITA E+ GLA COMPLEX 



Tapi, AWAS yer.. Kalau anda baru nak mula jadi chicken pox, jangan suka korek-korek chicken pox tersebut walaupun gatal. Nanti akan menjadi kawah dan berparut pada bahagian chicken pox tersebut. Anda boleh kurangkan gatal atau surutkan chicken pox tersebut dengan HERBAL CREAM SHAKLEE.



Bagi anda yang hendak mendapatkan secara terus produk Shaklee yang dapat menghilangkan masalah parut chicken pox ini, boleh buat temujanji dengan saya di sekitar kawasan Gombak. Bagi yang tinggal berjauhan, boleh hubungi terus saya untuk penghantaran secara POSLAJU.

Jika anda kesuntukan masa dan ingin membuat pembelian secara terus, boleh KLIK di button di bawah. Anda boleh menggunakan perkhidmatan debit atau kredit kad sahaja. Arahan pembelian boleh KLIK DI SINI.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=a9b87f5958fd8913eee9e58de86596b6



Untuk keterangan lanjut mengenai produk, hubungi:
SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
Pages: Vitamin Online Shop

No comments:

Post a Comment

Daftar Keahlian