Daftar Ahli Shaklee

PROMOSI VITAMIN KULIT CANTIK

Wah..teruja sungguh dengan promosi Shaklee bulan ni.. Bukan apa dah lah DOUBLE PROMOTION..Keduanya pula untuk vitamin kulit cantik. Best tu.. Boleh lah anda tampil cantik dan anggun tahun baru nanti.

Bukan itu sahaja. Jika anda tak nak beli BUY 6 FREE 1 yang ditawarkan tu..Anda boleh beli 2 botol sahaja dan dapat menikmati juga potongan harga sebanyak 5% dengan pembelian 2 botol vitamin yang sama..Jimat juga bukan?

Untuk anda yang ternanti-nanti promosi untuk vitamin kegemaran anda ini, inilah masanya untuk dapatkannya sepanjang bulan Disember ni..Jom dapatkannya SEGERA sebelum kehabisan stok pula..

Opppsss..nak tahu tak fungsi vit c dan vit e ni bukan sahaja untuk kulit cantik tau..tapi antioksidan juga untuk mencegah daripada kanser dan untuk kesihatan yang lain lagi..Untuk info lebih lanjut boleh KLIK DI SINI untuk info VITA-C dan KLIK DI SINI untuk info VITA-E..


Untuk tempahan dan penghantaran melalui pos atau cod sekitar kawasan Gombak hubungi:



SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
FB: Anis Suziana Ahmad                                                  

No comments:

Post a Comment

Daftar Keahlian