Daftar Ahli Shaklee

Penjagaan Kulit Muka NutriWhite Shaklee


Di entry yang lepas saya telah memperkenalkan kepada anda rangkaian komestik untuk Penjagaan Kulit Muka Enfuselle Shaklee. Kali ni saya nak terangkan pula rangkaian Penjagaan Kulit Muka NutriWhite Shaklee pula. Produk NutriWhite Shaklee ini dikatakan setanding dengan prosuk SKII tau..dan juga harga produk penjagaan kulit Muka NutriWhite Shaklee jauh lebih murah dari SKII..Kalau tak percaya jom baca testimoni pengguna NutriWhite Shaklee ni..

Testimoni 1
"Hari ni saya nak share pengalaman saya menggunakan Softener Nutriwhite.

Before this saya memang suka bertukar-tukar produk. (Selalu terpengaruh dgn iklan). Alhamdulillah kulit tiada masalah walaupun selalu tukar-tukar.

Dipendekkan cerita, early last year I decided to try SKII's Miracle Water. Yg ni terpengaruh dgn kakak sebab dia dah guna bertahun-tahun. Harganya nearly RM400.

Saya memang pakai consistent selama setahun tu, tapi tak nampak apa-apa kesan pun. (Or maybe saya yg tak perasan?)

Bulan Mei yg lepas saya try beli Softener ni. Memang best!

Result:
Kulit between bawah mata n hidung tu dah tak kasar! Sangat2 berbeza daripada before this. Memang boleh rasa dengan jari perbezaannya! Pores pun nampak macam mengecil (part ni maybe lambat sikit kut).

Kalau dulu wajib scrub kat bahagian tu n sekitar hidung utk menghilangkan sel-sel kulit mati. Sekarang tak perlu scrub beriya. Scrub gitu-gitu je dah cukup.

Semalam pun dapat feedback from one of my friends yg try Softener ni last week. Within 4-5 days dia dah rasa kesannya. Today dia nak try Cleanser pulak.

Alhamdulillah kami dah jumpa produk yg boleh menghaluskan kulit dan mengecilkan pores yg sesuai dengan kami. Anda bagaimana? - Maria Hj Abas -
Testimoni 2
"Semalam hubby tgur muka kite smkin cntik brseri, tadi kwn kite pun tegur muka kite berseri2... Hihihihihihi... Inilah hasil pemakaian shaklee nutriwhite selama seminggu.." - Mummy Basheerah -
SKIN CARE NUTRIWHITE SHAKLEE ini lebih sesuai untuk mereka yang memiliki kulit normal tanpa sensitiviti dan juga jerawat yang teruk kerana NutriWhite Shaklee berfungsi juga untuk mencerah kulit dengan kandungan vitamin C yang tinggi tidak sesuai untuk kulit yang sensitif dan berjerawat teruk.

Antara produk-produk Nutriwhite dari Shaklee ini ialah :


KECANTIKAN KULIT SHAKLEE

Gentle Deep Foaming Cleanser
  • Membersihkan dan menyegarkan kulit
  • Rumpai laut menghilangkan kekotoran, membuang sel-sel mati dan menegangkan
  • Alga Hijau menyahtoksin dan melembapkan
  • Strawberi Begonia mencerahkan dan mengimbangkan pigmen
  • Lembut dan menyegarkan
Soothing Radiance Whitening Softner
  • Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
  • Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
  • Kudzu menegangkan dan mencerahkan
  • Marshmallow melembapkan
  • Ianya sangat berkesan
Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15
  • Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran
Daily Defence Whitening Essence
Cara yang menyenangkan untuk mendapatkan kulit muka yang licin dan berseri yang diformulasi dengan:
  • Bearberry untuk mencerahkan dan menegangkan kulit,
  • Strawberi Begonia untuk mengimbangkan pigmen
  • Kacang Soya untuk melembutkan dan mengurangkan tompok-tompok hitam
  • Mulberi untuk mencegah daripada kerosakan kesan daripada cahaya matahari
  • Di samping itu, Vitamin C aktif ditambah untuk memperbaiki kulit serta mengembalikan seri wajah
  • Lembut dan mudah diserap oleh kulit
Overnight Renewal Whitening Cream
  • Memperbaharui dan mengembalikan keremajaan kulit sewaktu tidur
  • Linden menyihatkan serta melembapkan kulit secara mendalam
  • Scullcap mencerah dan menghilangkan radang kulit
  • Vitamin C aktif mengurangkan tompok-tompok hitam serta mengembalikan keserian wajah
  • Pada waktu pagi, anda akan bangun dengan kulit yang gebu, halus, cerah dan berseri
Gentle Action Makeup Remover
  • Menjadikan kulit anda licin, lembut dan berseri
  • Tunas Pokok Bic menghilangkan sel mati dengan lembut tanpa meninggalkan kesan
  • Aloe Vera menyegarkan dan menegangkan kulit
  • Lembut, tidak berminyak, dan kulit anda akan kelihatan lebih berseri
Spot Whitening Treatment
  • Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
  • Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
  • Cats Claw menegangkan kulit
  • Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus
Apakah bahan-bahan yang terdapat dalam produk penjagaan kulit Muka NutriWhite Shaklee ni? Semestinya Shaklee menggunakan bahan yang SEMULAJADI..Bahan-bahannya dari tumbuh-tumbuhan dan juga buah-buhan serta berasakan nutrien bebas dari sebarang bahan kimia berbahaya..








Jadi, bagi anda sebagai pengguna yang bijak, dan ingin mendapatkan produk penjagaan kulit muka Shaklee yang JIMAT dan tentunya BEBAS BAHAN KIMIA BERBAHAYA, SEMULAJADI, SELAMAT dan MESRA ALAM ni blh isi borang order di bawah atau terus menghubungi saya di talian yang tertera di bawah.

http://vitaminonlineshop.blogspot.com/p/blog-page_10.html

Untuk keterangan lanjut mengenai produk, hubungi:

SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
Blog: vitaminonlineshop.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

Daftar Keahlian