Daftar Ahli Shaklee

Vitamin Untuk Sakit Sendi dan Sakit Lutut

Sakit Sendi atau pun sakit lutut akan mengganggu pergerakan ataupun aktiviti harian kita sehari-harian. Jadi, jangan biarkan sakit sendi dan lutut ni membataskan segala pergerakan dan juga aktiviti kita seharian..Mestilah boring kan selalu aktif sahaja tetapi tiba-tiba disebabkan sakit sendi ni tak boleh nak lasak-lasak dah kan?

Jadi, anda perlu mencuba vitamin untuk sakit sendi dan juga lutut ini yang 100% semulajadi, berkesan dan juga selamat.

Apakah tiga vitamin untuk sakit sendi dan lutut yang anda perlukan???



1. Untuk mengekalkan tulang rawan yang sihat anda perlukan Advanced Joint Health Tablet  
    yang memberikan manfaat kepada sendi anda iaitu:
  • Menyokong keselesaan sendi
  • Memelihara tisu penyambung yang sihat
  • Meningkatkan kesan kusyen
 2. Untuk Mengurangkan inflamasi anda perlukan Omega Guard Shaklee:-
  • Omega 3 yang melambatkan degradasi tulang rawan. Ia boleh mengurangkan reaksi keradangan dalam sendi-sendi, maka ia kurangkan sakit pada sendi
  • Sebagai pelincir untuk pergerakan yang lebih aktif
  • Kajian menunjukkan pengambilan asid lemak Omega 3 bersama glukosamina dapat tingkatkan kesihatan sendi berbanding mengambil glukosamina sahaja.
    * Glukosamina terdapat dalam Advanced Joint Health Tablet yang diambil dari ekstrak jagung.
 3. Untuk mengekalkan tulang yang sihat anda perlukan Ostematrix Shaklee:
  •  sebagai pembekal kalsium yang penting untuk tulang otot dan ligamen.
  •  mengandungi Magnesium yang diperluka untuk mengasimilasikan kalsium ke dalam tulang, dengan mencegah pembentukan kalsium dalam tisu-tisu lembut dan sendi-sendi.
Berikut adalah Testimoni pengguna yang mengamalkan vitamin untuk sakit sendi dan lutut Shaklee..

Testimoni 1:
 "Yuy, hujung bulan ni mak nak lagi tau Omega...Sakit sendi lutut mak ni dah kurang sangat sakitnya...Kalau dulu nak naik tangga pun susah..sekarang tak payah pegang besi pun boleh naik...mak pun dah boleh berdiri lama..."  - Puan Chrysalis Nurul

Testimoni 2:
Mak sy mkn.. terus continue nak maintain mkn.. dulu sll sakit lutut dan cepat sakit bdn... now dah ok sakit lutut die dan Alhamdulillah xde sakit lutut mcm dulu.. dh leh ikut sy jln2... healing crisis takde pulak..



Testimoni 3:
Salam.nak share pengalaman MIL makan JOINT & OSTE.actually my MIL ni mmg sgt HEALTH CONSCIOUS n pengamal SUPPLEMENT TEGAR. Tanya la brand apa..mmg dia pernah makan kecuali SHAKLEE.umur 59,masih aktif travel sana sini, badan slim melim n mmg x de penyakit apa..cuma ada GOUT saje.tp sbb dia jaga mkn, so bila time dia sengaja mkn makanan yg bisa2 je dia rs sakit. dlm duk konsisten mkn suplemen..mak sy ni selalu mengadu lutut dia sakit n x selesa. Sbnrnye sblm ni dia ada osteoarthritis kat lutut. Lps pencen ari tu dia dah buat operation pon..n recovery dia ok.in the meantime mmg dia ada amik ubat joint brand ‘x’…tp still x btol2 lincah mcm asal. bila SHAKLEE kuar je ubat joint..mmg sy syok sgt..sbb sy nak dia try SHAKLEE plak. N sy syorkan dia amik skali ngan OSTE sbb dia x mo minum susu. Baru2 ni buka puasa kat umah dia..tiba2 dia kata “Hidaya..ubat yg Hidaya bg hari tu mmg best la.baru seminggu makan dah rs kesan. Nak terawih pon syok. Pendek kata mmg SEDAP NAK MAMPUIH”(slang org kedah). Hehe…gembira nya x leh nak ckp coz sy tahu brand ni x kan mengecewakan.So kwn2..apa lg?hadiah la satu kat parents atuk nenek korg.mesti diorg gembira.kumpul pahala menggembirakan ibu bapa bulan berkat ni jom! - Puan Hidayah Rasdi

Testimoni 4:
Baru call mak tersayang....tanya khabar. Alhamdulillah, klu last year mak dpt terawikh 8 rakaat jer sbb sakit lutut, tahun ni mak terawih 20 rakaat, steady jer......suka dgr.
Apa yg sy hadiahkan utk mak saya? Semestinya advance joint health tablet dengan ostematrix. >__<




Testimoni 5:






Untuk keterangan lanjut mengenai produk dan mendapat konsultasi secara PERCUMA selepas pembelian barang , hubungi:

SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)
Email: vitaminkesihatan@gmail.com
FB: Anis Suziana Ahmad                                                  


No comments:

Post a Comment

Daftar Keahlian