Daftar Ahli Shaklee

Testimoni Collagen Powder Shaklee

Collagen Shaklee merupakan salah satu collagen yang TERBAIK kerana collagen Powder Shaklee memenuhi 100% kriteria produk collagen yang Terbaik.. Info lanjut kriteria-riteria tersebut boleh KLIK DI SINI

Kalau cakap sahaja tanpa testimoni pengguna pun tak seronok kan? Jadi, di sini saya letakkan beberapa testimoni dari pengguna yang berpuas hati dengan Collagen Shaklee ni..

Testimoni Untuk Kulit Cantik 

Testimoni Collagen Shaklee 1:..pengalaman sendiri makan dan buat mask :
1. badan rasa ringan sangat bila bangun pagi..rasa fresh!
2. kulit muka tak berminyak langsung. Saya buat mask collagen + esp. Die macam tarik segala minyak (muka saya jenis oily sket). Then test x cuci muka 3 hari. Memang takde minyak hehe
3. Kulit rasa lembap dan tegang.
4. Anak menempeng tak nak lepas! Die pn tumpang sedut. Walaupun ngempeng lama xde rasa sakit badan/lenguh2... - Puan Farhana Md Shah


Testimoni Collagen Shaklee 2:

Hai..nak kongsi sikit testi...Eina konsisten ambil ESP sejak dari February lagi..memang best...badan rasa bertenaga...ada juga yang tegur nampak makin cerah dan berseri...then konsisten ambil Vit E...untuk hilangkan kesan-kesan 'chicken pox'...Alhamdulillah...semakin kurang dan ada yang dah hilang kesannya...kadang-kadang Vit E tu eina buat masker sebelum tidur, memang best...kulit rasa moist jer...now, sejak Vita C dah restok and sementara Collagen tengah promo...eina amalkan Vit C & Collagen ni...dgn konsisten setiap hari...apa yang eina rasa...kulit dah tak kering lagi...muka pun dah tak berminyak...smooth jer...yang paling best...kesan merekah kat tumit dah kurang..terasa licin jer...kalau tak...kasar dan nampak buruk...hehe...selain tu eina amalkan juga Vitalea, Bcomplex, GLA dan Omega untuk kesihatan dan kecantikan juga..

For me, Shaklee is the best supplement...sebelum Shaklee pun Eina memang mengamalkan supplemen dari brand lain...Vit C & EPO, pernah juga minum collagen dari brand lain...tapi..dengan Shaklee...Eina rasa kesannya sangat positif dan boleh dikatakan agak cepat kesannya pada Eina. Kesan-kesan ni..bergantung pada individu tau...- puan Eina Md Ali

Testimoni Collagen Shaklee 3:

Baru je lepas bermasker ESP+collagen powder. Kulit terasa licin, lembut n bersih. Cam kulit bby dh... 3 mlm ni husband xde, so dpt la sapu vit e kat muka. Parut2 dh xnmpk dh...sgt hepi. Kalu hsbnd ader, xdpt la nk sapu vit e tu coz sejak2 consume shaklee ni, husbnd slalu 'mau"..wink2;-). Hr tu lg dia dh puji yg kulit sy makin cerah berseri..pasni pas seminggu br nk jumpe lg, mst terkezut bsr dia nnt...ngee~~ xsbr nk.jumpe!!! - Puan Hafidah Bt Khaja Mohideen
Testimoni Collagen Shaklee 4:
 
testi tak berapa valid sebab ada minimal mekap..apa yang saya notice jerawat pasir rata, tone kulit jadi sekta. pastu rasa lembut dan tegang ..jom try collagen pulak  - Puan Herny Hafiz
Testimoni Collagen Shaklee 5:
Selepas saya minum 3 kotak Collagen Powder Shaklee . Kesan nya kpd RAMBUT - Before this stp kalli cuci rambut.. rasanya hampir segenggam rambut sy gugur..termasuklah di lantai bathroom .. di tmpt tidur apalagi jika semasa sisir rambut.. En hubby la yg tlg bersihkan.. Tapi slps 2 bln sy consume collagen..alhamdulillah kesan positif... sy sdiri pun x perasan mula2 , slps En hubby tegur.. "napa dah x banyak rambut mommy gugur skrg?".. yr la.. baru ku tahu..ketara smsa cuci rambut dah xde yg gugur lagi..kalo ada pun dlm 2-4 helai jer.. rambut juga semakin lebat dan hitam ... dan plg best dulu ada juga nampak tumbuh sehelai dua uban yg nk tumbuh... skrg xde dah..

Dan satu lagi kesan sy nk share.. power mata rabun jauh sy pun berkurangan.. dulu 200 kiri kanan skrg turun 150 .. biasa kalo mlm sy drive mesti pakai cermin mata.. skrg.. xperlu lagii..

So jom cuba collagen powder mmg Proven spt yg di janjikan oleh Shaklee.. itu belum lg boleh mghilangkan parut2, mencerahkan kaw yg gelap dan hub intim .. dah ramai testimoni.. so x perlu sy cerita lg.. anda cuba lah.. Collagen Powder Shaklee mmg THE BEST !! - Puan Sue Suri Mohd‎
Testimoni Collagen Shaklee 6:

betul ke bohong? sape penjual SHAKLEE? meh sy nk kasi testimoni yg superb gojes nih.sy bkn penjual & blm jd ahli Shaklee tau, just bli dr agent dropship sy jerk.kulit sy mmg sgt2 b'problem.so sy try gugel kehebatan SHAKLEE COLLAGEN nie.fuhh!! mmg terbaek lah.1box ade 15 schet, tp baru jer mkn 8 schet.pic yg x mekap tu pic smlm nk klr rmh.no edit, no camera360 taw! "alif lam lam ha, sape tipu dia berdosa" tp sy x tipu pon taw.heheh. x pakai pape pon, just tepek bedak baby johnson jerk.parut2 pon dah x nmpk dah.kulit sy smooth jer.tp muka sy x nmpk bersih sgt pon, sbb byk lalat berak merata2..heheh. SHAKLEE COLLAGEN mmg best!!!  - Cik Fie Marissa Closets 

Testimoni Collagen Shaklee Untuk Ibu Menyusu

Testimoni Collagen Shaklee 7:
1.luka csec cpt baik..2 mgu je dah ok
2.susu byk
3.muka tegang n lembap
- Puan Asmashah Arshad
 
Testimoni Collagen Shaklee 8:

saya bf dan dah makan 7 sachet SCP, so far Alhamdulillah tak de kesan pada baby, susu makin banyak, cik B pn rasa makin tegang ckit, jeragat saya makin pudar..baby 7 bulan makin suka menyusu. - Puan Wan Norazlina Wan Zamry
Testimoni Collagen Shaklee 9:

Sy fully bf n dah amlkan collagen 5 hari..alhamdulilah xde mslh pd tubuh n susu maaaannnnyyaaaaakkkkk...breast rs tegang n kulit btambah lembut. Cinta pd collagen akn diteruskan hehe..- Puan Anis Noranisah Md Hairudin
Testimoni Collagen Shaklee 10:


Dasat sungguh penangan collagen dan alfalfa. Kisahnya semalam telan 2 bijik alfalfa ngan kolagen satu paket. Mlm tu dlm pkul 2 pagi breast kd bengkak yg amat, sakit giler. Ingtkan apahal la. Pikirkan aku tercocok besi bra ke hahahaa. Belek2 sah, mmg sah kena clog duct sbb susu banyak sgt. Anak dah masuk 2 tahun ni tp kelakar jgk masih kena bengkak susu mcm dlm pantang. Kusss semangat.

Paksa jugak anak hisap smpai ms sekarang ni masih ada lg sisa2 susu, anak tdo la plak ni. Jap lg kena bg dia hisap satu round lg kasi habis sume bengkak. Adoiiii, best btol collagen+alfalfa. Mmg terBAEK! - Puan Wan Fatihanum


Testimoni Collagen Shaklee 11:

sy sejk amik collagen ank mkin suke myusu...dh 2y 3m...ingt nk pjuk stop...ni dh mkin TERSUKE minum, memg lg lme la jwbnye...heheh - Puan Siti Amilia Yaman

Lagi Testimoni DI SINI..
Untuk mendapatkan produk collagen shaklee yang SUPERB ni..jangan segan-segan untuk menghubungi saya yer..



SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)

Email: vitaminkesihatan@gmail.com
FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
 
Saya Pengedar Shaklee Gombak, Batu Caves, Sentul Pasar, UIA Gombak, Taman Greenwood dan juga kawasan-kawasan berdekatan..Boleh dapatkan secara terus produk Shaklee by hand.  

No comments:

Post a Comment

Daftar Keahlian