Daftar Ahli Shaklee

Testimoni Set Penjagaan Muka Enfuselle Shaklee

Produk yang berkualiti mestilah mahal sikit harganya kan? Lagi pula dari sumber semulajadi..Tetapi boleh tahan lama tau sebotol tu...jadi tak lah mahal mana sebenarnya..Kalau dikira balik dengan set pencuci muka yg kita perlu beli tiap bulan tu lebih kurang je nilainya..

Jom kita tengok beberapa testimoni pengguna mengenai produk penjagaan kulit muka Enfuselle Shaklee ni yang telah jatuh cinta dengan produk tersebut..tak kenal, tak cuba maka tak cintalah.. :-D

"dah seminggu pakai set enfuselle...alhamdulillah sgt serasi....hasilnye...jerawat x bnyk time period..." Hanya Zara.

"saya dah 3 bulan pakai,sebab kulit berminyak.setakat ni kalau period dia naik kecik2 jer,tu pon cepat kering.hehe..takyah risau dah..sebelum ni nak period naik punya besor..dan minyak pun memang dh banyak kurang,especially lepas pakai toner dia..memang best..dah 3 bulan nak masuk 4 bulan pakai,still banyak lagi dlm botol" - Cik Jah.

"pakai enfuselle set normal oily ok..muka dh kurang minyak..utk seminggu ni kulit nampak matte effect tak minyak tak kering tak lagi best set ni saya rasa blh tahan lama sebb byk...berbaloi"- Ani Maslina.



Info mengenai Produk Penjagaan Muka enfuselle Shaklee DISINI



Untuk keterangan lanjut mengenai produk, hubungi:


SMS/Call/WhatsApp: 019-313 2413 (Anis)

Email: vitaminkesihatan@gmail.com
FB: Anis Suziana Ahmad                                                  
 

No comments:

Post a Comment

Daftar Keahlian